Он-лайн конференція з університетом Nord

22 квітня викладачі Кафедри економічної експертизи та аудиту бізнесу ТНЕУ разом з викладачами норвезького університету Nord обговорювали проблеми підготовки фахівців-аудиторів. Така дискусія відбувалась в рамках круглого столу на тему «Аудит в Україні: виклики та перспективи розвитку».

За ініціативи в.о. завідувача кафедри Оксани Василівни Адамик до участі в панельній дискусії «Професійна підготовка фахівців-аудиторів навчальними закладами: сучасні виклики в Україні та досвід Норвегії» через Skype зв’язок було залучено лектора, дослідника Університету Норд (м. Бодо, Норвегія) Ольгу Єрмоленко.
Вона розказала про підходи Університету Норд у підготовці фахівців-обліковців і аудиторів, зокрема, структуру навчальних планів першого (бакалавр) і другого (магістр) циклів навчання, особливості стажування студентів на виробництві, виконання випускних робіт. Особливу зацікавленість викликали питання процедури захисту докторської дисертації. Обговорення відбулося у жвавій атмосфері і викликало інтерес обох сторін
.