“Економічна експертиза і аудит бізнесу”: вручення дипломів першим випускам

22 березня 2018 року відбулося урочисте вручення дипломів магістрам, випускникам факультету обліку і аудиту.

Цьогоріч викладачі кафедри аудиту, ревізії та аналізу вітали 36 магістрів першого випуску освітньої програми «Економічна експертиза та аудит бізнесу»  .

З вітальним словом до випускників, професорсько-викладацького колективу, батьків і гостей дійства звернувся проректор з наукової роботи, доктор економічних наук, професор Задорожний Зеновій-Михайло Васильович наголосив: «Сьогодні ви робите крок у доросле життя, де ви зможете реалізувати свої навички і вміння. Я вам бажаю, щоб у житті вам легко все вдавалося!» «Перед вами відкривається широка дорога у ваше майбуття. У ваших руках не лише власна доля, а і доля всієї країни, саме вам змінювати її разом із сотнями таких як ви, які отримують сьогодні путівку в доросле життя. Я дуже хотів би, аби вами пишалися батьки, вони уже пишаються, адже ви тримали освіту в одному з найкращих вузів Тернопільщини. Я дуже хочу, щоб вами пишався вуз і ваші викладачі.

Привітав випускників заступник декана факультету обліку і аудиту, к.е.н., доцент Бурденюк Тарас Григорович, який передав вітання від декана факультету обліку і аудиту , к.е.н., доцента Панасюк Валентини Миколаївни та відмітив, що дійсно, вручення дипломів випускникам – це особливе свято, яке одночасно радісне, і з нотками суму. Так як все ж таки в житті колишніх студентів закінчується важливий етап – етап навчання, становлення, професійного зростання. В цей день колишні студенти стали дипломованими спеціалістами, вони отримати дуже важливий документ – диплом. Диплом, наче путівка у самостійний світ, де набуті знання все частіше ставатимуть у нагоді та відкриватимуть перед вами нові можливості та перспективи професійного росту.

Перед випускниками та гостями урочистого дійства виступили – Голова ДЕК зі спеціальності 071 « Облік і оподаткування», Голова наглядової ради ПАТ «Тернопільміськгаз» Віталій Володимирович Бобрівець, в.о., зав. кафедри обліку у виробничій сфері, к.е.н., доцент Починок Наталія Володимирівна, в.о. зав. кафедри аудиту, ревізії та аналізу, к.е.н., доцент Адамик Оксана Василівна, заступник директора АФ «Тер Аудит», кращий бухгалтер України, к.е.н., доцент кафедри обліку в державному секторі економіки та сфери послуг Іванечко Юрій Мирославович та куратор академічної групи , к.е.н., доцент кафедри обліку в державному секторі економіки та сфери послуг Мельник Наталія Геннадіївна.

В свою чергу з словами вдячності виступили і випускники – Влад Цахнев, Дарія Скоциляс та Петро Печенога.

Випускникам були підготовлені подарунки, від АФ «Тер Аудит» – сертифікати, а від газети «Все про бухгалтерський облік» регіональний представник редакції Горбонова Тамара Борисівна вручила кращим випускникам сертифікати та грамоти.

Деканат, професорсько-викладацький колектив факультету обліку і аудиту щиро вітає випускників із завершенням навчання, із отриманням дипломів, бажає, щоб юнаки та дівчата знайшли своє місце в житті, знайшли гідне застосування набутим в університеті знанням, бажає творчо мислити, прагнути пізнавати незвідане, ставити перед собою досяжну мету і досягати успіху.