Квест-гра школярів на факультеті обліку і аудиту

 7 листопада 2018 року учні випускних класів загальноосвітньої середньої школи №4 м. Тернополя взяли участь у квест-грі «Відкрий світ економіки». Захід відбувся за підтримки директора школи Левенець Наталі Іванівни, декана факультету обліку та аудиту Панасюк Валентини Миколаївни та в.о. завідувача кафедри економічної експертизи та аудиту бізнесу Адамик Оксани Василівни. У підготовці гри також взяли участь доценти кафедри іноземних мов Кошіль Наталя Євгенівна та Гирила Ольга Степанівна.

З привітальним словом до гостей звернулась декан факультету обліку і аудиту Панасюк Валентина Миколаївна. Вона розказала учням про сучасні тенденції у розвитку економіки, потреби ринку праці і особливості при виборі майбутньої професії. В.о. завідувача кафедри економічної експертизи та аудиту бізнесу Адамик Оксана Василівна розказала учасникам квесту про правила гри, її маршрут і завдання.

Інтелектуальна гра вимагала командного духу, згуртованості, а тому викликала жвавий інтерес серед учасників. Учням допомагали студенти факультету, які спонукали гостей до мозкового штурму. У процесі гри учні здійснили екскурсію факультетом обліку і аудиту, ознайомилися з умовами навчання, творчого розвитку студентів, а також ознайомились з особливостями вступної кампанії 2019.