Он-лайн-лекція консультанта Світового Банку Анети Вілк-Лис (Республіка Польща)

20 грудня в режимі он-лайн відбулася лекція консультанта Світового Банку Анети Вілк-Лис на тему “Audit software-based methodologies – how is technology transforming the audit” на запрошення декана факультету обліку і аудиту Панасюк В.М. та в.о. завідувача кафедри аудиту, ревізії та аналізу Адамик О.В. Раніше доповідач була залучена до циклу семінарів, організованих Аудиторською Палатою України у рамках проекту STAREP за підтримки Світового Банку та Європейського Союзу.

Професорсько-викладацький склад кафедри аудиту, ревізії та аналізу і студенти старших курсів взяли активну участь в обговоренні лекції. У ході дискусії піднімались питання реформування аудиторської діяльності в Україні в умовах імплементації Європейського законодавства та комп’ютеризації. Проведено паралелі щодо проблем провадження аудиту в Польщі та Україні.

В.о. завідувача кафедри аудиту, ревізії та аналізу Адамик Оксана Василівна подякувала за цікаву та актуальну дискусію, а також висловила сподівання на продовження співпраці в науковій, навчальній та інших сферах діяльності.