Спільний воркшоп від фахівців-практиків для студентського наукового гуртка кафедри аудиту, ревізії та аналізу

29 березня 2018 року на факультеті обліку і аудиту для членів студентського наукового гуртка кафедри аудиту, ревізії та аналізу відбувся спільний воркшоп , що проводили д.е.н., проф. , директор ТОВ «Аудиторська фірма «Професіонал-Аудит», голова комісії з професійної етики ВПГО «Спілка аудиторів України» Проскуріна Неля Миколаївна та начальник Головного управління Державної казначейської служби України у Тернопільській області Гринчишин Петро Семенович. Обговорювалися проблеми проведення державного аудиту, його кадрового забезпечення, реформування Державної аудиторської служби та зміни законодавства про аудиторську діяльність.

З привітальним словом виступила декан факультету обліку і аудиту Валентина Миколаївна Панасюк, яка відмітила, що залучення провідних фахівців-практиків  до навчання студентів  є світовою практикою і цінним досвідом для студента. Такі заходи студенту виробити професійні практичні навички, застосувати свої знання в практичних ситуаціях,

Студентам було запропоновано вирішення проблемних ситуацій  у групах, що імітували менеджмент підприємства та контролюючі організації. Роботу студентів супроводжували командний дух і жвава дискусія.