Засідання студентського наукового товариства кафедри економічної експертизи та аудиту бізнесу

19 березня 2019 року у тренінг-студії факультету обліку і аудиту відбулося засідання студентського наукового товариства (СНТ) кафедри економічної експертизи та аудиту бізнесу, за результатами якого визначено основні напрями його діяльності на другий семестр 2018-2019 н. р. Учасниками товариства є студенти 1-5 курсів факультету обліку і аудиту, які цікавляться науково-дослідною роботою та вирішенням теоретичних і прикладних проблем економічних наук.
З вітальним словом до учасників СНТ звернулась в.о. завідувача кафедри економічної експертизи та аудиту бізнесу к.е.н., доцент Адамик Оксана Василівна, яка, зазначила, що студентські наукові ініціативи є способом утвердження молодого фахівця в економічній сфері діяльності, а також показником ефективної співпраці викладачів із студентами. Оксана Василівна відзначила старанність та відповідальне ставлення студентів до наукової діяльності та до навчального процесу, побажала успіхів та високих досягнень у науковій роботі.
Куратор СНТ к.е.н., старший викладач кафедри економічної експертизи та аудиту бізнесу Марія Михайлівна Шестерняк підвела підсумки про наукову діяльність СНТ у першому семестрі 2018-2019 н. р. та представила нових учасників товариства. Марія Михайлівна наголосила на тому, що науково-дослідницька робота сприяє розвитку наукового мислення та аналітичних здібностей, розширенню кругозору та ерудиції, поглибленню знань з дисциплін, що вивчаються, стимулює інтерес до професійного самовдосконалення. Тому залучення студентів до участі в науковій діяльності є вкрай важливим.
На засіданні окреслили основні напрями роботи заплановані на другий семестр 2018-2019 н. р.
У роботі заходу взяла участь к.е.н., доцент кафедри економічної експертизи та аудиту бізнесу Світлана Іванівна Саченко. Науковець висловила думку про важливість та доцільність наукових починань та ініціатив серед студентської молоді, побажала студентам творчої наснаги та плідної праці.