Засідання студентського наукового товариства кафедри

27 березня 2018 року у тренінг-центрі на ФОА відбулося засідання студентського наукового товариства (СНТ) кафедри аудиту, ревізії та аналізу. Членами товариства є студенти 1-5 курсів факультету обліку і аудиту, які цікавляться науково-дослідною діяльністю та вирішенням теоретичних і прикладних проблем економічних наук.

Відкрила роботу СНТ в.о. завідувача кафедри аудиту, ревізії та аналізу, к.е.н., доцент Адамик Оксана Василівна. Вона висловила міркування про те, що студентські наукові ініціативи є способом утвердження молодого фахівця в економічній сфері діяльності, а також показником ефективної співпраці викладачів із студентами. Для поглиблення теоретичних знань Оксана Василівна Адамик запросила членів СНТ відвідувати наукові заходи, в тому числі й міжнародні конференції для науковців, що проводяться у стінах університету, побажала успіхів та високих досягнень у науковій роботі.

Куратор СНТ к.е.н., викладач Марія Михайлівна Шестерняк підвела підсумки про наукову діяльність СНТ у першому семестрі 2017-2018 навчального ріку та представила нових учасників товариства. Щоб допомогти студентам у організації та проведенні дослідницької роботи, Марія Михайлівна пояснила алгоритм викладу матеріалів досліджень та методику формування доповідей, написання тез доповідей і наукових статей, також розповіла про особливості підготовки презентацій, як наочного супроводу наукових доповідей, з урахуванням диференціації та особливостей кожного із видів наукових заходів.

На засіданні окреслили основні напрями роботи заплановані на другий семестр 2017-2018 н. р.

У роботі заходу взяла участь к.е.н., доцент кафедри аудиту, ревізії та аналізу, координатор Українсько-польської програми навчального наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б.Гаврилишина Ірина Маркіянівна Щирба. Координатор Українсько-польської програми виступила перед студентським науковим товариством з цікавою і змістовною доповіддю про «Українсько-польську програму» та семестрове навчання закордоном.

На засіданні СНТ побував провідний науковець д.е.н., професор Михайло Семенович Пушкар. Вчений виголосив промову про важливість та доцільність наукових починань та ініціатив серед студентської молоді. Михайло Семенович зазначив, що студентам варто зосередити увагу на фундаментальних науках та теорії обліку, а також досліджувати наукові праці видатних сучасних вчених, побажав студентам творчої наснаги та плідної праці.