Презентація доповіді заступника начальника Тернопільського відділення Київського науково-дослідного інституту судових експертиз Згуровської С.Є.

9.04.2019 р. у тренінг-студії ФОА відбулася презентація доповіді заступника начальника Тернопільського відділення Київського науково-дослідного інституту судових експертиз Згуровської Світлани Євгенівни на тему:«Актуальність та секрети професії судового експерта»

Доповідач Згуровська С.Є. наголосила на унікальності фаху судового експерта-економіста, розповіла про завдання, обов’язки та відповідальність судових експертів, звернула увагу на нововведеннях цієї сфери, вказала на актуальні напрямки розвитку судово-економічної експертизи.

Згуровська С.Є. зазначила, що професія судового експерта-економіста вимагає глибоких знань з обліку, оподаткування, фінансів, економічного аналізу, аудиту та юриспруденції. 

Виклики сучасності вимагають постійного удосконалення професійної майстерності, а тому доповідь експерта-практика викликала у студентів непідробний інтерес до професії судового експерта та спровокувала жваву дискусію.