Студенти-першокурсники відвідали бібліотеку ім. Л. Каніщенка та ознайомилися з її пошуковою системою

25 вересня 2018 року студенти групи ОАБ-11 зі своїм куратором, к.е.н., викладачем кафедри аудиту, ревізії та аналізу Шестерняк Марією Михайлівною відвідали  бібліотеку ім. Л. Каніщенка та ознайомилися з її пошуковою системою.
Першокурсники переконались в тому, що бібліотека університету сприяє особистісно-орієнтованій освіті, допомагає користувачам отримати високоякісну новітню інформацію та вільний доступ до світових інформаційних джерел.
Студенти факультету обліку і аудиту щиро вдячні директору бібліотеки, доценту  Возьному Казимиру Зіновійовичу за запрошення та завідувачу інформаційно-бібліографічним відділом Гриськів Валерії Вікторівні, а також всьому колективу працівників бібліотеки за ознайомлення із правилами та режимом роботи її структурних підрозділів, а також ресурсами й інформаційними можливостями, які будуть дуже корисними у подальшому навчанні.

P.S. «Життя сучасної людини немислиме без того постійного духовного спілкування з книжкою, яка надихається гордим людським прагненням звеличити самого себе» (В.О. Сухомлинський).